Marknadsföring via e-post

Ett effektivt verktyg för din digitala e-postmarknadsföring.

Vårt erbjudande

Ett användarvänligt verktyg din e-postmarkandsföring.

Kommunicera med dina kunder genom snygga e-postutskick i form av nyhetsbrev eller kampanjbrev.

Vårt verktyg gör det enkelt för vem som helst att skicka ut nyhetsbrev när som helst. Mallar styr utseendet och gör så att avsändaren bara behöver komplettera med texter och eventuella bilder som inte finns i mallen.

I programmet skapas olika mottagarlistor som kan väljas för utskicket. Dina besökare på hemsidan kan enkelt registrera sig till en mottagarlista med hjälp av ett formulär som placeras på din hemsida. Nya mottagare kan med automatik få ett första förberett mejl skickat till sig. Systemet håller ordning på alla mottagare, till exempel om de har avregistrerat sig eller om mejlen inte kommer fram på grund av en felaktig e-postadress. Mottagaren tas då med automatik bort från mottagarlistan.

Avsändaren får tydlig statistik på hur utskicket mottas i form av öppningsfrekvens, klickfrekvens ifall man har länkar i utskicket, vilka som har öppnat/klickat mm. Utifrån detta kan nya utskick göras exempelvis som ett påminnelsemejl eller som ett uppföljningsmejl till dem som har visat intresse av förra utskicket. Detta är bara några exempel på statistiken som finns att tillgå i verktyget och vad som kan göras med den.

Pris för verktyget

Startkostnad: 1.900 kr

  • Alternativ 1 (per mejl): 90 kr/utskick + 18 öre/mejl
    Exempel med 1000 mottagare: 90+1000×0,18=270 kr/utskick 
  • Alternativ 2 (per månad): 290 kr + antalet inlagda mottagare i systemet dividerat med fem.
    Exempel med 1000 mottagare: 290+1000/5=490 kr/månad 

I startkostnaden ingår upplägg av konto, e-postmall, mottagarlista samt registreringsformulär till hemsidan.

När allt är upplagt är det enkelt att göra snygga e-postutskick genom att fylla mallen med text och eventuell extra bild. Men om ni även vill ha hjälp med detta,  det vill säga ni skickar materialet till oss och vi lägger upp allt i systemet och skickar ut det efter godkännande från er, så tillkommer en kostnad på 760 kr/utskick. I priset ingår även sammanställning av statistik för utskicket.

Har du frågor ?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om någon av våra tjänster eller produkter.

  •